Kela

Oktober, november, december

Kategori: Fifty Shades of Kela

I Oktober dock, så började det vända. Jag började må bättre, tackvare Christopher. Han räddade mig ifrån väldigt mycket. Det var också i oktober jag skadade mig för sista gången och har inte gjort det sen dess. Vilket jag är väldigt stolt över. Säsong tio av Supernatural började också, jag började dricka grönt te, skypa med Marion, Mark och Christopher, och det var också en hel del grejer började hända mellan mig och Chrille. Vi började bli intresserade utav varandra. Jag var på fest, köpte Batman-leggings och hade tjejkväll med Marion.
Den sista oktober åkte jag hem till Chrille när han hade kommit hem från Norberg, sen spenderade jag helgen där och hade det allmänt mysigt med Chrille. Den 4e november, tisdagen efter, så blev vi tillsammans. Sen spenderade jag 80% av min tid hemma hos honom, kollade på alla Harry Potter-filmerna, och resterande tid i skolan. Min äldsta hund Ghiero dog, jag tog med mig Christopher hem till mig och spelade Monopol, sen sov han hos mig och följde med till min styvfarmor och farfar.
En månad med Christopher, jag köpte nya trosor och pyjamasbyxor, bodde i princip hemma hos Chrille, åkte till Stockholm för att fira min 18årsdag, kom hem, färgade håret med Chrille, firade jul, firade dansk jul med Chrille och hans familj, klippte mig, åkte upp till pappa med Jake, färgade håret på mig själv, skypade med Christopher hela tiden och nu tillslut är vi här. I skrivande stund är klockan 23:02 den 31:a December 2014.
Jag hoppas verkligen att 2015 kommer bli bättre än vad 2014 var. Även om det var ett bra år, så hoppas jag att 2015 blir bättre.
Kommentera inlägget här: