Kela

Cuz mainstream sucks

Kategori: Fifty Shades of Kela

Alltså... Jag har insett under de åren jag har läst tjejers bloggar som har pojkvänner att de alltid skriver om det positiva med att ha någon som älskar en som de är. Och naturligtvis är det ju det, men jag som tycker om att jävlas så mycket jag kan och vara rebellisk av mig, så fungerar inte det riktigt när jag har Christopher som älskar mig "precis som jag är". Here's some examples:
  1. Man kan inte gå till affären i pyjamas bara för att jävlas och skämma ut sin bättre hälft, utan han tycker antingen att "det är sött", eller att de inte bryr sig.
  2. Man kan inte klippa sig eller färga håret i galna färger för allt man får i respons är "du är vacker i alla frisyrer!!1!"
  3. Man kan inte klä sig i de hemskaste klädkombinationerna eller ha håliga trasiga tröjor på sig, för allt man får DÄR, är "men det spelar ingen roll hur du ser ut, du är fin i allt!!!1!" (detta gäller även hur man ser ut. Typ fettigt hår, orakad osv osv)
  4. Man kan inte fisa utan att höra ett litet fniss, när man egentligen vill ha den reaktionen som får en att skratta. (Dvs att ens bättre hälft börjar tjuta och gorma över att det luktar fan)
  5. Man kan inte retas genom att säga någonting dumt eller föreslå något helt idiotiskt, för då är de bara med på det.
  6. Det har tydligen blivit okej att sno deras mat utan att de protesterar längre.
  7. Tydligen har det blivit okej att snatta deras tröjor också.
  8. Och helt plötsligt är det helt okej att gå iväg med deras älskade coca.
LIKSOM????? VARFÖR BLEV ALLT HELT PLÖTSLIGT SÅ OKEJ??? Och när det kommer till MITT fall så hade jag en period där jag alltid kunde hitta Chrilles kittligaste ställen. Nu har det aset vant sig vid att jag kittlar honom så det går inte längre. Jag måste komma på något nytt.
Sidenote; Ta nu inte det här supermegafuckingallvarligt. Jag är jätteglad och lyckligt lottad över att ha en så förstående och underbar pojkvän som jag har, och jag älskar honom, men ibland får man faktiskt lov att vara sarkastisk och lite elak. Speciellt mot sin partner. Och jag vet att min partner tål det.
 
Kommentera inlägget här: