Kela

I like big butts and I cannot lie

Kategori: Fifty Shades of Kela

Alltså...nog för att jag har en fin, rund rumpa och så, men det finns ju vissa nackdelar med den. Som att den till exempel inte får plats i tighta jeans. Jeansen var jättefina i längden och satt åt perfekt, allt var frid och fröjd, till röven kom...
Förutom att jag har fått nya kläder av min styvfarbrors sambo, så har jag även varit hos min kanin idag. (Ja, jag menar min pojkvän Christopher.) Det var myyyyysigt, och i morgon ska jag ner till byn igen, men för att vara med Marion. Vi ska ha tjejkväll, men det kommer nog inte bli så mycket av det. Dels med tanke på att eftersom våra pojkvänner lanar hemma hos Chrille så kommer vi gå dit, och för att jag inte har fått pengar än så jag kan inte köpa något gott att äta... :(
 
 

Jag måste jobba på det här...

Kategori: Fifty Shades of Kela

Min idé av att gå och lägga sig tidigt var "innan klockan är tio SKA jag ligga i sängen med nytvättat nylle och borstade tänder". Så blev det inte, kan jag säga. Mamma fick med sig paketet jag skulle ha fått utav pappa i julas och jag som har dille på hårgrejer var ju TVUNGEN att testa det så fort som möjligt. Och resultatet av det blev att jag somnade runt tolv istället för tio. Bra jobbat, Kela. Mycket bra.
Hur som haver, 
produkterna fungerade fint och sådär. Ska visa bild på det när jag kommer hem, för just nu sitter jag i skolan och det är meningen att jag ska skriva om The Giver (vilket jag skulle ha gjort i höstas) men istället sitter jag och läser igenom meddelanden på Facebook. (Prioriteringar är inte min starka sida, okej?) 
HEDDÅ.
 

If you don't get enough love from people, you will definitely get it from a dog

Kategori: Fifty Shades of Kela

Det första jag möttes av när jag kom hem var en stor glad vovve, och sen en liten glad vovve. Jag tror Paddington var allra lyckligast över att jag var hemma, men Alfred var inte långt ifrån. Det som dock var allra gulligast var nog att efter att Paddington och Alfred insett att jag är hemma, så sprang de förbi mig för att leta efter Chrille. Tyvärr följde han inte med hem den här gången, men det är väl inte så konstigt med tanke på att jag ska försöka stanna hemma nu ett tag. :)
Nu ska jag i alla fall ut en liten runda, sen får vi väl se vad jag hittar på. Allt jag vet är att jag SKA gå och lägga mig i tid ikväll. Jag ska.
.
.
.
.
.
...
Återkommer i morgon med besked om det gick bra eller inte. Under tiden får ni en bild på Paddington som jag tog i helgen.
 
Okej, ni fick TVÅ. Bara för att jag är så jävla generös. Heddå. c: