Kela

Sportlov

Kategori: Fifty Shades of Kela

Jag är mycket väl medveten om att jag suger på att blogga, men för att vara helt ärligt så har jag inte haft någon ork till det. Jag var ju som sagt uppe i Värmland hos pappa med Christopher, men jag mådde inte sådär jättebra. Mådde bättre på fredagen, dagen innan vi skulle hem, och då spenderade vi dagen genom att köra fyrhjuling och bara vara ute och sen familjemys, så då rörde jag inte datorn heller. Sen har jag bara glömt bort det.
Hur som helst, just nu sitter jag i skolan och väntar på min lärare. Hon är typ... spårlöst försvunnen. Wtf. O.o
Men idag är det i alla fall en kort dag. Jag mår fortfarande inte helt 100 efter att ha varit sjuk, men ehe...
 

Feelin' hot

Kategori: Fifty Shades of Kela

Såhär har de senaste dagarna sett ut för mig. 39-40°C feber, sängliggandes, blivit omhändertagen, osv. Svimmade runt halv tre i fredagsnatt pga den höga febern och skrämde skiten ur både mig själv och Christopher. Första gången jag någonsin har svimmat. Fyfan.
Hur som helst, nu är det bättre i alla fall. Har en hemsk hosta, har lite ont i magen då och då, får ont i huvudet av att hosta så mycket men annars är jag relativt pigg. Ska upp till pappa i morgon med Chrille, så nu är vi hemma hos mig och har nästan precis duschat. c:
Men vi hörs väl! 
 

You sneaky motherfucker

Kategori: Fifty Shades of Kela

Chrille ligger hemma hos mig och sover, den latmasken, och jag sitter för tillfället på samhällslektionen och insåg hur mycket skit av skolarbeten jag har som ligger och väntar på mig som ska göras. Jag tror jag har gjort klart en eller två uppgifter sen i November. Bra där, Kela...
Hur som helst. I måndagskväll följde Chrille med mamma hem och ska stanna tills idag, och sen ska jag hem till Chrille i morgon och stannar tills på söndag. c:
Sötfis. <3