Kela

We found us

Kategori: Musik

Idag har jag varit i skolan och försökt så gott jag kan med att jobba med de uppgifter jag har kvar att lämna in som blivit försenade, och det är ju tyvärr en hel del med tanke på att jag redan har börjat bli jävligt skoltrött och inte orkar sätta mig med skolarbetet när jag kommer hem. Helst av allt vill jag liksom glömma allt som har med skola att göra när jag kommer hem, men det kan jag ju såklart inte.
Just nu sitter jag i alla fall och är en hemsk människa genom att lyssna på Tokio Hotels läckta album som egentligen ska komma ut på fredag, men eftersom jag är så exalterad över det nya albumet så kan jag inte låta bli, hihi. Och på tal om Tokio Hotel så släppte de deras singel i fredags som heter "Love who loves you back", och videon kom idag. I kinda love it, Bill är inte längre så oskyldig i mina ögon...
 

Love who loves you back,

Kategori: Känslor & mög

not the ones who just use you because they're lonely.

Jag hade en liten somarromans den här sommaren, som tog slut nu i September och jag kände mig helt knäckt över det. För honom var det bara en liten romans, jag var intressant ett tag. Men helt plötsligt dog det av, och för mig var han den finaste människan i hela världen. Jag blev kär i honom. Riktigt kär. Han var ljuset i mitt liv, och jag tänker inte neka det faktum att jag fortfarande är kär i honom, för det är jag. Men jag försöker så gott det går att gå vidare. Jag hade ju ett liv innan honom, då kan jag väl ha ett liv efter honom också, eller hur? Och han finns ju ändå i mitt liv på något sätt. Vi är fortfarande vänner på Facebook, vi har inte bråkat och jag känner ingen större lust att radera honom ifrån mitt liv och låtsas som att det som hände mellan oss aldrig hände, för det gjorde det ju. Jag har lärt mig att man aldrig ska ångra något som en gång fick en att le, men jag har också lärt mig att man inte ska älska någon som bara är med en för att h*n är ensam.
Meningen med den här bilden på mig och Jennifer, och texten "Love who loves you back, not the ones who just use you because they're lonely" är att det finns flera typer utav kärlek än bara kärleken mellan två partners i ett förhållande. Ibland är kärleken till ens bästa vänner mer värdefullt än kärleken till sin partner, för vem är egentligen där i slutändan? Vem är där när förhållandet har tagit slut? Ens bästa vän. Glöm inte bort att det finns flera typer av kärlek, och även om det tar slut med en typ, så finns det fortfarande kärlek kvar i ditt liv som kommer ifrån dina vänner och din familj. Ta hand om det.
 

Piplärkan och Fluffgurkan

Kategori: Fifty Shades of Kela

Var ju ute med mamma och hundarna idag på långpromenad i skogen. Himla mysigt var det, och när vi kom hem tog jag mig en dusch med hårmask och passade på att raka benen. Sedan dess har jag bara legat i sängen och slappat framför serier. (gissa vilken?! ;))