Kela

I'm so fa-fluffy!

Kategori: Fifty Shades of Kela

Jag sprang och duschade förut, med tanke på att jag ska hem till Chrille ikväll och vill inte lukta konstigt (ehehe, hade kanske inte varit så mysigt att kramas då???) så jag slängde upp håret i en charmig tofs och gick och duschade, sen blev resultatet såhär. MEGAFLUFFIGT hår. Hmm???
 

Calleth you, cometh I

Kategori: Fifty Shades of Kela

Hör och häpna! Idag skypar jag INTE med Chrille, Mark och Marion. Visst är det otroligt?! Kan dock vara för att Chrille är påväg hem till Skåne igen och jag måste plugga, annars kommer jag inte få sova över hos honom inatt. Har lämnat in en uppgift, och det är en uppgift kvar, men istället för att plugga sitter jag i matsalen och sjunger till The Ark...
Försöker även vara lite classy och dricka kaffe framför min dator. Nu fattas bara mina glasögon, så ser jag ut som de där prydliga kvinnorna i serier och filmer. Hmmm, var är glasögonen?
 

Bless the broken road

Kategori: Känslor & mög

Kommer ni ihåg det här inlägget? Jag var rätt nere när jag skrev det. Eller nere? Snarare väldigt vilsen. Det kändes som att jag inte hade någon alls, och jag trodde inte på att jag skulle hitta någon som skulle få mig att le på samma riktiga sätt som förut.
Men om det är någonting som jag har lärt mig de 3-4 senaste veckorna är att man inte ska dra alla över en kant. Det finns människor som bryr sig, det finns människor som behandlar en som man förtjänar att bli behandlad. Man kommer att träffa idioter, men det finns fina killar. Jag har bevis på det. Jag har nämnt honom i bloggen tidigare. Min bästa vän, och mitt nya kärleksintresse, Chrille. Det är en människa med världens finaste personlighet, och det kan jag med säkerhet säga eftersom jag har känt honom sen i februari, och vi kan snacka om allt tillsammans. Det finns ingenting som jag känner att jag behöver dölja för honom. Han kan få mig att le för minsta lilla, han lyckas alltid med att få mig på andra tankar när jag mår dåligt och när jag pratar med honom så glömmer jag äntligen bort problemen som tynger ner mig. Han gör mig så otroligt jävla glad. Han gör mig lycklig. Det finns ingen bättre än honom.
Första screenshoten jag tog på honom när vi precis hade börjat skypa. Sen beskriver den här låten jävligt bra
hur jag känner för honom.