Kela

Get to know me #6

Kategori: Känslor & mög

Poliser.
Jag älskar poliser. Jag vet inte riktigt varför, men jag har så länge jag kan minnas alltid älskat poliser, och jag tycker att de borde få mer respekt än vad de får i dagens samhälle. Att bli kallad "snutjävel", "polis polis potatisgris" och allt vad det finns kan inte vara roligt när allt man gör är att försöka behålla samhället tryggt från idioter. Självklart finns det ju poliser som är maktgalna, och håller på och beter sig som idioter, men det är ju inte de jag pratar om nu. Jag pratar om dem som faktiskt gör sitt jobb, som kämpar för att göra samhället till det bättre och få bort idioter. Poliser är med om så hemska saker inom deras jobb, får stå ut med galna människor och ibland ta till våld för att lugna ner människor. Och vad får de för det? Ett tack? Nej, de får skit. Jag vet inte varför det finns så många fördomar mot poliser, men jag tycker att det ska få ett slut. Poliser är en trygghet, jag litar på dem och jag känner mig alltid tryggare med dem i närheten. Dessutom är de roliga, de har ett lugn som jag älskar och de är oftast ganska sarkastiska! Vem kan inte älska deras humor? Jag menar HALLÅ?? Poliser är skitcoola. Jag tycker att vi borde visa dem mer respekt än vad vi gör. Sluta kalla dem fula namn, de är ju faktiskt också människor. De kämpar för att göra samhället bättre, till skillnad från andra latmaskar som bara sitter på era arslen bakom datorskärmen och tycker så jävla mycket. Sätt er in i en polis perspektiv för en dag, och ha så kul då.
 

Ikea

Kategori: Fifty Shades of Kela

Det blev inget Star Wars för mig, istället drog jag, min lillebror Jake och styvbror Sebastian ner och badade. Sen fixade vi mat, så kom pappa och hämtade oss och så åkte vi till Ikea och kollade. Pappa ska nämligen bygga om i köket så han skulle fixa lite med det. Det var skoj! Jag och Sebbe provade exakt alla dubbelsängar på Ikea, heheh. Och så hittade jag gosedjur, det var dagens lycka.
 

Unwritten

Kategori: Fifty Shades of Kela

HEYO guys! Just nu sitter jag ute på verandan hos pappa och kollar på Disney Channel, hehehehehe. De visar sån här random information om Star Wars karaktärerna, och jag blir så sugen på att kolla på de filmerna igen, så nu vet jag vad jag ska göra efter att Hannah Montana är slut. Heh. Älskar Hannah Montana.