Kela

Sagan om ringen var tydligen inte min grej

Kategori: Fifty Shades of Kela

Nu sitter jag här hemma, i min helt egna säng, dagen före dopparedagen. Fy sjutton vad det här året har gått fort. Och inte tala om allt som har hänt. Funderar på att göra en sånhär liten årsgrej som alla andra stora bloggare gör, mest för att komma ihåg vad som har hänt och vad jag har gjort i år. Kan vara fint att kolla tillbaka sen om några år ju. :)
I alla fall, igår kom Fabbe och Emelie hem till mig och Chrille (ja, jag är inneboende hos honom nu så när jag säger "hem" menar jag oftast Chrilles hem), och så satt jag och Emelie och snackade lite utanför medan pojkarna gjorde vad de gjorde vid datorn. Sen hängde jag med dem och träffade Tobbe och Martin ett tag. Himla längesen jag träffade dem. I alla fall Martin. Inte SÅ längesen jag träffade Tobbe, faktiskt. Nåja, sen stack Emelie och Fabbe och jag stannade kvar hos Martin och Tobbe ett tag och hjälpte dem att slå in julklappar... De var inte sådär jätteskickliga, men det är en annan femma.
Sen blev jag hemskjutsad av Tobbe, åt, kollade på stream med Chrille, skypade med Marion och sen kollade jag och Chrille på Sagan om ringen. Första halvan av filmen låg jag och garvade åt allt, och sen deckade jag. Känns inte riktigt som att den filmen var min typ av film, men struntsamma. Nu är jag i alla fall hemma och har fått äta risgrynsgröt. YAAY! Och i morgon är det julafton. Hujedamig...
Kommentera inlägget här: