Kela

Januari, februari, mars

Kategori: Fifty Shades of Kela

Året 2014 började hemma, då jag firade nyår med mamma, styvfar, Fabbe och Emelie. Passade även på att skaffa gymkort, hade fått Sims 3 utav pappa och började då spela det. Blev även insöad ett par gånger och fick stanna hemma från skolan och kolla på nostagliprogram.
Februari, då Christopher addade mig på Facebook helt random utan att jag hade en aning om vem fan han var. Jag spenderade sportlovet i Stockholm hos min bror och hans dåvarande flickvän, shoppade på New Yorker och gjorde cake pops, åt Frozen Yogurt för första gången i mitt liv och sen åkte jag hem, fortsatte träna, Tokio Hotel började följa mig på Twitter och jag införskaffade mig en locktång.
Jag började kolla på True Blood igen, åkte på min första hundutställning i Malmö, lagade min första måltid själv, åkte till Emporia med Matilda, Beatrice och Johanna och åt Frozen Yogurt igen (<333), mådde dåligt över presentationer så jag fick ta lugnande medel osv...

Happy new year

Kategori: Fifty Shades of Kela

Min kära pojkvän påpekade (som alltid) att jag suger på att uppdatera bloggen, men de senaste dagarna har jag faktiskt haft en bra ursäkt till det, och det är för att i söndags åkte jag upp till min far och sen dess har jag antingen var upptagen eller så har min dator varit så långsam att jag har varit nära på att kasta ut den genom fönstret. Det enda som fungerade någorlunda bra var skype, tack och lov. Sammanlagt har jag och Christopher skypat i lite mer än 70 timmar, men min dator bestämde sig för att dö inatt så vi fick börja om vid tolv... Vi ska nämligen se om vi lyckas slå hans rekord på 72 timmar.
Hmm...något annat då? Jo, jag har ju klippt mig och färgat håret.
Rött och fint. Ville egentligen ha det lite mörkare och brunare, men det får jag fixa bättre någon annan gång. HEDDÅ, och Gott nytt år! c:
 
 

"Vafan, sitter du naken?!"

Kategori: Fifty Shades of Kela

Efter att ha firat dansk jul, jävlats med Christophers svåger Robin, handlat för över 900 kr sammanlagt tillsammans med Christopher, hans syster och Robin, färgat håret på Christopher och Robin, fått världsont i magen av Chrilles dipp som han gjorde (stark som sören!!1!), försökt lära mig kortspelet "Plump", kommit fram till att jag måste börja sova utan trosor förutom när jag har mens, har gett och fått helkroppsmassage till/av Chrille, läst igenom roliga meddelanden på min och Chrilles Facebook, legat och babblat till sex på morgonen, ätit frukost med familj nr 2, åkt till frisören och klippt mig, åkte hem till Chrille igen för att säga hejdå (kommer inte träffas på över en vecka. Snyft.), åkte och handlade med mamma och sen tillslut kommit hem. Jag är lite nannig... Men jag har haft kul och jättetrevligt. Och även om jag inte förstod Christophers morfar sådär jättebra så har jag blivit accepterad som familjemedlem. WUHU!
Nu ska jag gå och äta någonting, sen ska jag kolla om tvätten är klar. Eller så ska jag kolla om tvätten är klar och sen sova en stund. Jag är jättetrött... Ska åka upp till pappa i morgon, och jag är redan helt utmattad. Orkar knappt prata med någon.
Jag har insett att min pojkvän är jättebra på att se så himla stolt och belåten ut som en människa kan göra. Min fjant. <3