Kela

Ensamtid

Kategori: Känslor & mög

Känner ni någon gång hur man bara vill typ stänga av allting? Bara stänga av telefonen, ta bort Facebook och bara sitta och kolla på serier och äta gott i några dagar? Liksom, bara skita i allt. Skita i att svara på människors sms, skita i att kolla när de skickar snapchats till en, bara skita i allt.
Jag har det så just nu. Det här betyder naturligtvis inte att jag har någonting emot de människor som försöker få tag på mig, det är bara det att jag vill vara ifred. Även om det är galet svårt att hålla sig ifrån att svara på de där smsen eller kolla de där snapchat-bilderna som någon har skickat till mig, så behöver jag vara för mig själv. I alla fall i någon dag, kanske dagar, jag vet inte. Jag vet inte hur länge jag kommer klara av att stå emot den här tvångskänslan i magen av att inte kolla snapchatsen eller svara på smsen. Absolut inte när det är ifrån någon speciell i alla fall. Vilket det är i mitt fall.
Men om jag kunde kämpa i en månad emot socker och onyttigheter i maj, så kan jag nog hålla mig i skinnet i några dagar och hålla mig för mig själv. Jag behöver stänga av lite, rensa mina tankar och bara förstå mig själv. Jag och mina känslor är ju viktigast i mitt liv.
 

Scones

Kategori: Känslor & mög

Som jag nämnde i tidigare inlägg, så tjatade ju Martin om scones när jag sov hos honom sist, och jag som inte hade ätit scones på flera månader blev ju såklart jättesugen. Men sen blev det att vi aldrig faktiskt bakade scones, så idag tog jag mig i nackskinnet, letade upp receptet och gick ner och gjorde mina scones och kokade kaffe. Himla gott blev det, och välförtjänt.
Nu ska jag fortsätta kolla på Simon Lussettis videor. :)
 

Mycket förändringar

Kategori: Fifty Shades of Kela

I am såååå sårry att jag inte har bloggat, men jag har varit ute på andra äventyr den här senaste veckan. I fredags (förra veckan) så kom Martin och hämtade mig mitt i natten bara för att vi inte hade träffats på tre veckor och ingen utav oss ville sova ensamna. Sen på lördagsmorgonen bestämde vi oss för att göra scones, så vi åkte till Coop med Tobbe och inhandlade allt, dock var jag tvungen att åka hem för att jag vågade inte duscha hos Martin (hehehe jag är inte såå bekväm med det än D: ). Så blev det ingen bakning för han åkte iväg och jag satt hemma och kollade på Disney. Sen på söndagen åkte jag ner till Marion, fick ringa Martin för att jag hade glömt min laddare hos honom (klantarslet 5.0), men så var han hos Tobbe och eftersom Marion och jag var lagom uttråkade så gick vi till dem iaf. Spenderade hela dagen med att kolla på fyra filmer (jag deckade i mitten av den sista, det tyckte de andra var roligt </3), sen hade jag, Marion och Tobbe krig i soffan över stulna tändare. Jag och Marion röker inte, men pojkarna gör så vi tyckte det var kul att sno deras tändare, hehhehe. Sen drog jag och Marion hem för att käka, sen gick vi upp till Martin och kollade lite på tv och sånt, jag hämtade min laddare och sen gick jag och Marion med Tobbe hem till honom och spelade Sonic. Martin skulle jobba så han stannade hemma hos sig. Sen kom jag och Marion hem vid 1-halv 2 på natten, somnade och sen dagen efter gick vi till en kömpis som heter Christopher. Spenderade dagen där, då Christopher försökte lära mig att spela gitarr, gick sådär, sen gick vi hem, handlade gott till kvällen, åt och sen kollade vi på idol, blev tvingad till att kolla på Paradise Hotel och sen kollade vi på Good Luck Chuck. Det är typ allt det roliga som har hänt den här veckan. Sen började jag skolan i onsdags. Går nu i tvåan, help. Börjar 8 i princip varje dag och slutar runt fyra. Yay. :–) Detta året kommer ta kol på mig, huhu.