Kela

I'm breaking through

Kategori: Fifty Shades of Kela

Jag har då lovat Sofia att jag ska blogga meeeeer. 
(okej jag lovade inte men hon bad mig om det. På ett mer "blogga mer!" än faktiskt att be. Hur som helst)
Just nu sitter jag och klickar omkring på Tumblr för att jag inte har någonting bättre för mig. Och att blogga är fruktansvärt tråkigt. Speciellt på Svenska, 'cuz Swedish suuuuuucks. 
Jag tror dock jag ska gå ner och äta något för jag är hungrig. Eller så går jag och lägger mig. Det fungerar minst lika bra. typ.
menääääh, vi hörs.
BUH-BYE
 
 

Oh Lord.

Kategori: Fifty Shades of Kela

Herregud.
Herregud.
Oh Lucifer vad längesedan det var sen jag ens var inne här. Jag vet inte varför jag driver den här bloggen. Det är sjukt drygt att blogga på Svenska eftersom Svenska är drygt.
Oh well, sist jag bloggade måste ha varit för ungefär exakt två månader sen. Hehehe, whoops. Mycket har ändrats sen dess, kan jag säga.
Jag har ju som vanligt fått mitt hjärta krossat. Inget nytt, så att säga. Jag har dock upplevt hur det är att vara en levande zombie då min hjärna och kropp inte riktigt hänger ihop. Jag glömmer allt hela tiden, jag kan inte somna ordentligt. Oavsett hur mycket jag sover, så känns det som att jag bara har sovit två timmar. Jag vet inte om det är något fel på mig, eller vadfan det är.
Dessutom måste jag till doktorn snart. Och min mobil blev snodd i tisdags i skolan, så jag kommer förhoppningsvis få en ny, om Telia kunde vara vänliga nog, så att säga. Jag vet inte om mamma fixade någon försäkring på den. Jag vet att hon inte fixade någon försäkring på min dator (vilket är helt jävla idiotiskt), men jag kommer inte ihåg om vi har någon på telefonen.
Hur som heeeeeeelst... Här har ni några foton.
M'yes, not quite the most serious person on this planet, but well. I think I owe it to you, since I've been away. Hehehehe.