Kela

Byn hela dagen idag - Frisören imorgon!

Kategori: Fifty Shades of Kela

Har varit hos Marion idag. Skoj! Vi var på skolan och våldgästade några lärare och sen gick vi ner till byn och köpte kebabtallrik och coca cola till mig. Sen satte jag mig och åt utanför någon sånhär skum affär som såg väldigt stängd ut, så alla bara kollade på mig... -.-
SEEEEN gick vi hem och kollade på Pitch Perfect. Alltså Gud vilken bra film! Älskar den! Sen mötte vi Jompah vid skolan igen och kollade på deras drama. Ska iväg i morgon igen eftersom det är två olika grupper som spelar och jag vill se båda grupperna. Men innan dess ska jag till frisören!
Nu ska jag i alla fall ta och skriva lite, sen ska jag kolla på någon film tror jag. Har aldrig sett Aladdin, så jag tror jag ska kolla på den. Men vi hörs!
Bilder från Tumblr.

Män som hatar kvinnor

Kategori: Filmer & Tvserier

Det känns som att jag är den enda som inte har sett "Män som hatar kvinnor". Jag har bara sett någon liten del utav den eftersom mamma och Stefan kollade på den på TV:n för några år sen. Så jag ska snart sätta mig och kolla på den. Sen ska jag nog ta och sova eller nåt. Jag vet inte. Jag känner mig himla trött och disig i huvudet :(
Bild från Google.
Är det någon mer än jag som inte har sett den?

Ännu mer matkoma!

Kategori:

Ska snart iväg till min styvfars föräldrar och äta ännu mer. Idag ska vi nämligen fira mors dag istället för i morgon :)