Kela

Drygt

Kategori: Fifty Shades of Kela

I brist på att ha någonting och göra och eftersom denna dagen är segare än Långfredagen (lol) så tänker jag gå ner och göra mig en cappuccino, sen tänker jag spela Sims, kolla på film och spela sims igen. Mitt lesbiska par är så söta. <3 Funderar på att göra ett bögpar också. HIHIHI. Och jag vill att min mobil ska komma. NU PÅ EN GÅNG.
Menäääh... Vi hörs. Laters, babes. :3

Glad Påsk!

Kategori: Fifty Shades of Kela

Alltså. Det känns som att det var typ igår man satt och oroade sig inför Julafton och bah HIHIHI FYRA DAGAR KVAR!!! typ. Så bah "Amen Glad Påsk för sjutton!!" Man bah jaha och vart tog den tiden vägen liksom?
Hur som helst så sitter jag och försöker få upp mitt påskägg. Har samma problem varje år. ÅÅÅH.
Vi hörs.
 

Samsung Galaxy SIII 4G

Kategori: Fifty Shades of Kela

Min mor har klickat hem denna skönhet från Telia till mig, eftersom min iPhone har bestämt sig för att dö på riktigt. Får Spotify premium i sex månader i den dessutom♥
Har jag någonsin nämnt hur mycket jag älskar min mamma? c:
Hur som helst, jag lär inte få den förrän till veckan - eller nästa vecka. Och eftersom min nuvarande mobil totalt har lagt av och kan inte överleva om jag inte har den i laddaren, så kommer jag inte kunna blogga lika ofta. (Dvs jag kommer inte kunna blogga lika ofta om mat. ;) Men så fort jag får min Samsung, DÅ JÄVLAR!!!1!
Hur som helst. Idag ska jag spendera dagen genom att packa upp och bära grejer ifrån vårat magasin, där vi förvarade sakerna innan vi fick nycklar till detta huset.
Så, laters babes!