Kela

Jag vet, jag vet, jag vet. Jag suger ._.

Kategori: Fifty Shades of Kela

Jag vet att min bloggning suger, men jag bryr mig inte XD
För tillfället sitter jag här och luktar 6562654 olika deodoranter som jag testade på ICA idag. (Okej, två, men nästan.) och så köpte jag BlondinBellas bok egoboost :-) Och så har jag köpt lite lördagsgodis. YUM.
Hur som helst, så fyller Elin år idag och jag har precis grattat henne på Facebook med charmiga bilder. Och nu ska jag gå ner och äta. Jag är hungrig och missade frukosten, heh.
 

Ain't nobody got time for dat.

Kategori: Fifty Shades of Kela

Hej!
Jag sitter just nu i Västerås hos Elin. Har varit här sen i måndags och ska hem idag. Men jag passar på att blogga nu för att jag kan!
Så det här var på tåget till Västerås;Jag snapchattade med folk;

Dagen efter gick vi på stan;

Åt på kinarestaurang;Sen, mina damer och herrar, gick vi in på BR leksaker och hittade roliga masker;

Sen gick vi hem och spelade Sims;

Sen träffade vi Elins syster, åkte och åt, kom hem (övertrötta as fuck) fortsatte att spela Sims och det är typ det enda vi har gjort. Och kollat på film!
Jag kommer berätta mer i morgon. Hejdå :-)

'Cause you're worth it!!!!1!

Kategori: Fifty Shades of Kela

Jaa. Elin är här, vilket betyder att jag har fått....ahem....fina bilder! Därav den nya headern, förstår ni. Vad tycker ni om den? Eller du? Eller vad det nu är som läser min extremt populära blogg. 
Hur som helst så ska jag egentligen packa, eftersom jag åker med Elin upp till Västerås, but... Ain't nobody got time for dat 8) Jag sitter vid Tumblr istället. Som vanligt. Heh.
Hur som helst. I torsdags natt avslutade jag fanficen som jag har läst. Och jag tror aldrig jag har blivit så berörd utav en berättelse någonsin. Inte ens en bok. Okej jag läser inte så många böcker, MEN DE JAG HAR LÄST RÄKNAS!! Och nu vet jag liksom inte vad jag ska göra med mitt liv, för den berättelsen var så perfekt att jag knappt ens vill fortsätta skriva själv, eftersom jag vet att jag aldrig kommer komma upp på den nivån av perfektion.
Hur som helst så tänker jag slänga in en till charmig bild på mig, here you go;
*diva problems* 
Jag var tvungen.