Kela

Ujuj!

Kategori: Fifty Shades of Kela

Sitter för tillfället och fryser. Mitt element i mitt rum fungerar inte, så det är bara 16 grader varmt här... Jag funderar starkt på hur sjutton jag lyckas sova när det är så kallt.
För övrigt så ska jag börja att skriva på kapitel 20. Har redan hunnit en bit på det, och förhoppningsvis blir jag klar med det ikväll! Btw så är Mickaela & Bill i New York för tillfället. Får inte missas! ;) 
Men vi hörs senare....

Att förlora en vän...

Kategori:

Att förlora vänner och skaffa vänner är jag väldigt bra på. Men att just förlora vänner, skadar riktigt mycket.
Jag har förlorat en utav mina närmsta och bästa vänner, på grund utav att jag var ett känslolöst svin. En idiot som bara gör misstag om och om igen.
Jag förtjänar inte henne tillbaka, inte efter allt jag har gjort. Men jag vet att jag kommer sakna henne något fruktansvärt. Hon vet allt om mig. Hon vet när jag är född, vad mina föräldrar heter, hon vet allt om hur jag känner för Bill. Allt. Jag har inte hållit någonting hemligt för henne, och nu tog det slut för vår vänskap. En gång för alla. Och även om jag vet att det antagligen är bäst så, kan jag inte låta bli att känna mig krossad och ensam. Hon har hjälpt mig genom ångest, rädsla och har fått mig på bättre humör. Hon är en utav de få som har älskat mig oavsett vad jag har gjort, och som vanligt, dum som jag är så bara släpper jag det. Skiter i henne och fokuserar bara på de dåliga sidorna och det dåliga hon har gjort mot mig, istället för att tänka tillbaka på hur bra vi hade det. Småtjafs ibland, men vafan? Alla småtjafsar. 
Men..Livet går vidare. Trots motgångar, och man får helt enkelt bara försöka kämpa sig vidare, även om det inte alltid känns så lätt.

Nu ska jag fixa headern, en gång för alla!

Kategori: Fifty Shades of Kela

Har blivit så himla irriterad på mina headers den senaste tiden, som ni antagligen har sett. Men nu ska jag sätta mig och jobba med designen ordentligt, så att det blir bra! Blir vansinnig!! Lär sitta med headern hela natten känns det som...